Партньори
“Гласко” ООД
Основна дейност
logo-glasscoФирмата обработва над 80 вида висококачествени стъкла и огледала с дебелина от 3 до 19 мм от заводите на AGC, PILKINGTON, SISECAM, ST.GOBAIN и др.
Производството ни е насочено към три основни целеви пазара: строителство, мебелна промишленост, дизайнерски и архитектурни студия.
Гласко ООД е утвърден производител на качествено обработени стъкла и огледала и надежден партньор в реализиране на редица значими архитектурни проекти в страната и чужбина.
"Бул-Ит Глас" ООД
Основна дейност
Бул-Ит Глас ООД е производител на закалено, ламинирано и огънато стъкло и предлага варианти за безопасно остъкляване чрез закалени стъкла с различни цветове и покрития. Закаленото стъкло се произвежда в съответствие със стандарт EN 12150, EN 14072, ISO3904,ISO 1095, ISO 3254.
Фирмата е водещ производител на закалено стъкло от 2004г.
Вид на стъклoто:
– безцветно
– оцветено в масата
– матирано.
“Фат” ЕООД
Основна дейност
“Фат” ЕООД –  е най-големият български производител на композитни мивки за кухня и за баня, цветни вани иlogo_FAT_1 поддушови  корита от фибро стъкло. Най-новият продукт, допълващ серията за баня е декоративен праг за поддушово пространство, също от композитен материал.

Продуктите на компанията са много добре приети на европейския пазар както с високото си качество и разнообразие от цветове и форми, така и заради приятното  усещане  за настроение и хармония, което създават до всеки докоснал се до тях.

Elvial S.A.
Основна дейност
Elvial S.A. е една от най-големите и най-известните индустрии за екструдиране на алуминий  в Гърция. Той произвежда интегрирани алуминиеви системи в напълно вертикално интегрирана производствена линия, поместена в нов, най-съвременен завод в Килкис, Северна Гърция. Алуминиевите системи на Elvial S.A. са сертифицирани от световноизвестни международни институти (Ift-Rosenheim, Германия), както и от признати гръцки сертифициращи органи (Aristotelion University of Thessaloniki, Гърция)