Продукти

В последните години душ кабините и параваните за баня се налагат като едни от най-търсените артикули в обзавеждането за баня. Целта е чрез тях общата площ да се раздели на сухо и мокро помещение. Формата на душ кабините е различна, според мястото, с което разполагаме, затова ние от фирма „Призма ММ“ предлагаме изработка на душ кабини по индивидуален размер, модел,  форма  и  декор на стъклата, т.е. матирани в схема.
Важно е да изберем и върху какво ще се постави душ кабината. Вариантите са няколко – поддушово корито, поддушов праг или директен монтаж към пода.В зависимост от това как си представяме цялостната визия на банята си, правим своя избор за душ кабина и всички останали мебели и аксесоари.
Фирма Призма ММ предлага изработка на душ кабини и душ паравани по индивидуален размер на клиента. Вие може да ни зададете размери и предпочитания , а ние да изпълним Вашия проект за душ кабина.
Може да изработим душ кабина в овална, квадратна, правоъгълна,трапецовидна форма. Вариантите на отваряне на душ кабините са с плъзгащи врати, с врати на панти, отваряне тип хармоника или с плъзгащ механизъм така нареченото – горно водене. Материалите, които използваме за направата на душ кабини са с проверено качество и са предназначени за използване в бани.  Цвят на профилите, с които работим са бял,  в цвят по RAL, ИНОКС. Стъклата на душ кабините са от закалено кристално 5мм, 6мм ,8мм или 10мм стъкло, което може да е в различни цветове.

Виж повече
ДУШ КАБИНИ
My Subtitle
Виж повече
ДУШ ПРЕГРАДИ
My Subtitle
Виж повече
ДЕКОРАТИВНИ ПРАГОВЕ ЗА ДУШ ПРОСТРАНСТВA
My Subtitle
Виж повече
ЗАКАЛЕНИ СТЪКЛА ЗА ДУШ КАБИНИ
My Subtitle